Betalen en verzenden

In de bovenste menubalk vindt u onze webshop met alle online bestelbare accessoires, onderdelen, fietsen en speciale aanbiedingen. De Bongers Bikes Outlet webshop fungeert als een verlengstuk van onze winkel in Apeldoorn. Het assortiment in onze fysieke winkel is echter veel uitgebreider dan de online shop, omdat veel artikelen persoonlijk advies behoeven.

Levering uit voorraad

Wij leveren uit voorraad. Een product kan echter tijdelijk of onverwacht permanent uitverkocht zijn. Als uw bestelling om wat voor reden dan ook niet uitgeleverd kan worden, nemen wij contact met u op om met u te overleggen. Kosteloze wijziging of annulering van de bestelling behoort dan tot de mogelijkheden.

Leveringen binnen Nederland geschieden op werkdagen in de regel binnen 24 uur na ontvangst van de volledige betaling. Levering binnen gestelde termijn is alleen mogelijk indien de bestelling op voorraad is en wij tijdig met u in contact kunnen komen om in overleg een afleverdatum af te spreken.

Als u voor 16:00 uur bestelt en betaalt, wordt de bestelling, indien voorradig, nog dezelfde dag verzonden.

Levering complete fiets

Een fiets is geen kant-en-klaar product, maar een persoonlijk vervoermiddel. Wij geven er de voorkeur aan de fietsen via onze fysieke winkel te verkopen en niet via onze webshop, want een goed en persoonlijk advies m.b.t. de juiste soort fiets, maatvoering, zithouding en aankleding is van groot belang voor uw fietsplezier. Mede daarom leveren wij de fietsen van Santos, Cannondale, Idworx en Van Nicholas niet via onze webshop, maar vragen u altijd om langs te komen.

Mocht u toch een fiets via de webshop besteld hebben, dan wordt deze rijklaar in een grote doos verzonden. U hoeft enkel nog het stuur recht te zetten, het zadel op hoogte te stellen en de pedalen te monteren. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Betaalwijze

Kopen via internet is eenvoudig. Ook de betaling is gemakkelijk. Dit kan als volgt:

1 - Betaling via IDeal.

2 - Betaling met pin of contant bij afhalen in onze winkel in Apeldoorn.

Garantie op onze producten

De fabrieksgarantie van de fabrikant is van toepassing op alle nieuwe fietsen die bij Bongers Bikes Outlet zijn besteld. Garantieafhandelingen geschieden uitsluitend via onze winkel in Apeldoorn. Kosten van reparaties die zijn uitgevoerd door andere bedrijven dan Bongers Bikes Outlet worden niet vergoed. Bij reparaties door derden vervalt elke garantie. Defecten als gevolg van achterstallig onderhoud of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.

Beschadigingen bij levering

Bongers Bikes Outlet garandeert dat de producten in goede staat worden verzonden. Natuurlijk kan er iets mis gaan tijdens het transport. Geen zorgen. Dankzij onze 100% service zorgen wij altijd voor een oplossing. Neem direct na ontvangst van een beschadigd product contact op met Bongers Bikes Outlet en meld indien mogelijk de beschadiging ook bij aflevering aan de transporteur.

Retourneren van bestellingen

U kunt het online gekochte product binnen 14 werkdagen na ontvangst retourneren. Graag met opgaaf van reden. Neem hiervoor altijd vooraf contact met ons op. Onze voorwaarde is dat het product ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Alle transportkosten van uw retourzending zijn voor uw rekening.

Indien een beschadigd of onvolledig geleverd product de reden is voor terugzending, verzoeken wij u om eerst contact met ons op te nemen.

Producten die, buiten de webshop om, speciaal in uw opdracht voor u zijn besteld en die wij niet standaard in ons assortiment hebben, worden niet teruggenomen.